by W
Ühepajatoit jäi sobiva liha puudumisel endiselt ära; liha ja kanaga oli nii masendav ikaldus, et oleks ette teadnud, oleks eile midagi sügavkülmast sulama võtnud.
Ostsin hoopis viinereid ja suure paki ka veel.
Juba kahetsen. Ma ei naudi neid eriti, olenemata lihasisaldusest e kvaliteedist, sest neis ei ole säilinud mingit lihastruktuuri. Nagu läbi peene sõela aetud kodujuustu söömine (ei, ma ei ole seda proovinud).
- Hommikul eimidagi, tass kohvi
- Lõunal eilane tomatine mudru
- Õhtul tatrapuder viineri-köögiviljakastmega (12 komponenti)
Ajakulu ca 30 min.
- Viinerid 10 tk 0.8 (Rakvere Pere viiner 900g, Maxima soodukas 2.79)
- Piim 0.4 (0.59L)
- Hapukoor 0.5 (Farm Milk, Maxima, 400g pakk0.99)
- Sibul 0.15 (0.49 kg)
- Porgand, suur ja riivitud 0.15 (0.59 kg)
- Punane paprika, suht väikeseks hakitud 0.7 (3.49 kg)
- Roheline sibul 0.2 (endiselt 12.99 kg)
- Küüslauk 0.1 (5.49 kg)
- Sool, pipar, kuivatatud till 0.25
- Tatar 1 (Baltix 400g, kilepakkides, 1.99)
Korraks kaalusin peedi-küüslaugu salatit veel lisaks, aga ähh ... eih, see oleks juba priiskamine.
Jahu kasutan kastmetes harva, pigem hapukoort, aga sellega on nagu tomatipastaga, mingi domineeriv happelisus tuleb sealt välja kuumutada. Järk-järgult vaikselt piimaga segades.
Kokku nii 4.25, ma söön seda põhitoiduna ka homme.
... pärast veidi hapukapast (krdi suur 900g ämber oli, noh, a põhi on käes), pool greipi ja paar lagritsat, vbla 1 väärtuses.
Päev kokku 6 kandis.
Nüüd on küsimus, mida ülejäänud viineritega teha.
Mul on küsimus, mida ülejäänud rahaga teha? :)
VastaKustutaMannetuid katseid endale vahel elu osta, mõne päeva või nädala kaupa korraga.
KustutaMida, ka viineritega tatrapaja tegemine on juba elu.
VastaKustutaElus püsimise eeldus lausa.
KustutaOo, ma tegin ka laupäeval tatraputru viineritega! Sisse läks hakitud ja praetud suitsuvorst ja kaks väikest punast sibulat. Viis muna praadisin ka kõrvale. Hapukoort peale. Täiskasvanud said ahjupeedi salatit (soovitan, väga maitsev) ja lapsed tomatit.
VastaKustuta