Lehed

esmaspäev, 3. märts 2025

Pubilõuna koerakausis


by W 

  • Hommikul eimidagi, tass kohvi
  • Lõunal Kadarbiku porgandimahl 2.29, veidi hiljem Earl Grey tee
  • Peale lõunat tatra-viinerimudru 2.15
  • Õhtul siga kartuliga 3,5 (8 komponenti)

Ajakulu ca 30 min. 

  • Seakaelakarbonaadilõigud 2.20,(Rakvere 380g karp, -50%), tükeldasin enne praadimist, et pärast nuga kasutama ei peaks 
  • Kartul 0.2 (0.39kg), lasin peale keetmist pannilt üle, sest kuum lihapraadimisrasv ja maitse vs infarkt...
  • Hapukoorega kodujuust 0.45 (330g -50% 0.99, minu kogemuse järele kõlbab see ka homme lõpetada)
  • Kurk 0.3 (3.49 kg)
  • Värske till 0.15 (30g tuutu 0.89 Maximas)
  • Sool, pipar, toiduõli 0.2
Kokku nii 3,5

... pärast veidi hapukapast (viimast korda pikaks ajaks) ja banaan, nii 0.5

Päev kokku 8,5 kandis. 

Ma panni või poti pilte eelistan panna seepärast, et kodus ma söön 90% toitudest plekk-kausist. Sihuke universaalne asi, millest süües ei lagasta arvutilauada ega voodit ära ja need on 2 peamist kohta, kus ma söön. Sest on tegemist või külili lugedes või YT vahtides maitseb toit paremini... Lihtne pesta ka, isegi kui ööseks voodi kõrvale unustada.  

4 kommentaari:

  1. Saladuskatte all teatan, et minu eluviis nõuab mõnikord samasuguseid lauakombeid.
    Miskipärast meeldib mulle väga lugeda numbreid, ka toidupiltide juures. Mida rohkem numbreid, seda parem ;)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul ei olegi lauakombeid; need tekivad vaid siis kui ma tean, et nende puudumine mu sõpradele kusagil avalikus kohas ebamugavustunde võiks põhjustada.
      Ja numbrid muidugi - kolleegide ja sõpradega on korduvalt olnud sein, et "sa ei saa nii vähe kuus toidule kulutada, sul ei ole suurt perekonda jms". Kui oleks rohkem inimesi, saaks veel vähem kulutada.
      Nüüdseks 6 a tagasi oli meil kolleegidega väljakutse, et kas on võimalik 2.- päev per inimene söönud olla ... oli. Nüüd oleks see inflat arvestades ca 3.80 ... endiselt võimalik.

      Tegelikult kokkuhoid ei ole üldse eesmärk või põhjus; mulle meeldib süüa teha, teada, mida ma söön ja baastoiduained, sh kampaaniad, soodukad ja "viimne päev" ei tule kallid kui on see harjumus.

      Kustuta
    2. Äh, meenub ammune külastus sõpradega Hüüru grilli- püüad oma forelli ise, lased grillida, lauale. Ja üks siis küsib, et "kalanahk on jube hea, aga seal hõbepaberi küljes kinni, kas on viisakas seda näppudega lahti nokkida...". Ei, muidugi ei ole, ära noki, mida teised arvavad... lükake kõik need kalanahad ja paberid minu nina alla.

      Kustuta
  2. Mulle tundub, et oled Arturi kausi näpanud! 🙂

    VastaKustuta