Lehed

laupäev, 14. oktoober 2023

Polli tulemused

 

Vastajate innukus oli üllatav, kuna polli uksele naelutades eeldasime maksimaalselt 25 vastajat, siis sai see ämber ikka väga kiiresti täis ja läks lõpuks natike rikkigi.

Kokkuvõte:



Lisame siia otsa veel Tomi, kes saabus alles rikkis polli torkima, vastuse:

Poll on disabled minul igatahes, vastan ikkagi: Eksperiment, Reisimine, Seiklus (other)

😎

39 kommentaari:

  1. ma võin omalt poolt lisada, et reisimine, abielu, kunst ja "other" ehk teadus ja haridus. ma olen häälega rohkem kui tuhande kilomeetri taga konverentsil käinud!

    "seiklus" oli ka puudu. Sest vähemalt korra oli teadus ja haridus mul reisiettekääne, tegelikult tahtsin seda põnevuse ja vabaduse tunnet.

    VastaKustuta
  2. Mina olin see autojupiostleja. Tegelikult läheb sinna alla igasugune karjuvalt eluvajalik majakraam terrassiuksest kergkruusa bigbagini. Muid reisieesmärke ma lihtlabaselt enam ei jõua viljelda. Sotsiaalseid ammugi mitte, sest minu maailmas inimesi enam ei ole. Aga puit, raud ja kivi on ka väga rahuldustpakkuvad ja kaunid nähtused meie harmoonilises eludes.

    VastaKustuta
  3. See "teised" on siuke kahtlane seltskond, palun neid minu kajutisse mitte majutada! Vaatasin just filmi "The Others", no teate....

    VastaKustuta
  4. Kuna ma ei näind mingit polli, siis - mis oli küsimus? Või on parem, kui ma ei tea?

    Kaur

    VastaKustuta
  5. Polli eesmärk oli uudishimu inimeste võimalike kruiisimotiivide kohta.
    (Wildikas parandagu mind, kui eksin)
    Tegu on loomulikult provokatsiooniga. Eesmärk pole kellegi pensionifondide või margikogu riisumine, eesmärk on ise teha üks silmaringi laiendav reis, seda hoolimata meie reisikirjade ülikirevast sisust ja provotseerida ka teisi samasuguseid avantüüre läbi viima.

    VastaKustuta
  6. Tuleb välja, et mul puudub funktsionaalne lugemisoskus. Ma sain aru, et pandi üles poll, kuhu oodati vastama inimesi, kes tahavad järgmisele ühisele Stockholmi kruiisile minna ja küsiti, mida nad sealt ootavad. Kui poll oli pigem üldiste igasuguste reisieesmärkide kohta ja mitte konkreetse käigu osas, siis oleksin ma ka ometi vastanud! Nii et ma, vaatamata sellele, et ma polli oma silmaga nägin, küsin nagu Kaur: mis oli küsimus?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ise küsin, ise vastan: Kui on soov ühineda seiklusega, mida ilmestavad purjus ja oksendav noorus, eneseväärikuse minetanud vanadus, räpparid, stripparid, kasiino ja kantri, siis vasta pollile (see on anonüümne) ning tee end kuidagi kuuldavaks. Paat lahkub sadamast 23.10.2023.

      Kuna ma kindlasti 23.10 paadiga sadamast ei lahku, siis ma ei hakanud vastama. Hüpoteetilise reisi puhul oleksin vastanud "sõprus, kunst ja eksperiment". Ja see oleks siis, kui reisiksin just selle seltskonnaga just selles suunas just sellel ajal. Aga ma seekord ei reisi ja sellepärast ka ei vastanud. Kui küsimus oleks olnud, et kui sa läheksid segase seltskonnaga reisima ükskõik kuhu ükskik millal ja mis oleks eesmärgid, siis oleks vastused tõenäoliselt mõnevõrra teistsugused. Lisandunud oleks "reisimine" ja "other" (olenevalt siis sihtkohast, mida sealt kaasa tassida annaks, autojuppe või kunstitarbeid või kohalikust botaanikaaiast virutatud haruldaste taimede pistoksi ja seemneid).

      Kustuta
    2. Ma võtsin endale vabaduse vastata, sest huvitavate vidinate järele on korduvalt Eesti teise otsa sõidetud ja eriti hea pakkumise peale ostan otsekohe, järgnevatel sekunditel, ka laeva- või lennukipileti. Seega, ostelemine. 23. Oktoober kahjuks ei sobi, sest puudega laps vajab pikemalt sõidutamist. Samas, mis vahet, kuhu ja kellega, peaasi, et nafta põleb ja rattad veerevad!

      Kustuta
    3. mul ple õrna aimugi, kas mul on fn. lugemisoskus või mitte, aga mina vastasin suvalise reisimise kui niisuguse kohta, sest ma tahtsin vastata, aga reisimine kui niisugune on ainus, mille kohta ma oskan.

      Kustuta
  7. Abielus ma juba olen ja aitäh küsimast, sellega on kõik hästi ning sellega langeb pool polli variantidest ära - juhuseksist pole huvitatud. Eriti mitte Wildikaga. See-eest kirjasõprus võiks kõne alla tulla küll :P

    VastaKustuta
  8. Ma täna üritan käituda nagu NORMAALNE inimene. Äkki maandab /töö/stressi.
    Leidsin, et selleks on parim omale Maaja Kallasti vaim nurka tugitooli istuma visualiseerida ja kujutada ette, et ta jälgib mind. Keedan ROHELIST teed, joon seda väikesest tassist, näpp püsti. Ei hakka töödokumente digitaliseerima. Võtan kotlettide tükeldamiseks noa. Söön mandariine laua taga, mitte voodis. Pesen lõpuks pesu ära. Vaatan filmi, mis ei ole thriller ega õudukas. Otsin padja suurusele vastava püüri. Panen sokid paari.

    Igati kaunis ja normaalne, kas pole?

    Ja siis sa tuled annad mulle lihtsalt korvi? Pr Kallasti hologramm hakkas virvendama ja kadus kusagile, nii et mul ei ole enam isegi spetsialisti, kellelt küsida, kas ma oma eraklikkuses ja tsölibaadis olen uute aegade kommetest täiesti maha jäänud. Kunagi oli nii, et täiesti tühjalt kohalt inimestele igaks juhuks selliseid asju ei öeldud. Enne pidi nagu põhjus olema.

    Aga hea küll. Eks mulgi hakkas kergem. Tõmban su sealt peamiste kahtlusaluste topist maha ja teen oma normaalseid asju edasi.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Paaritatud sokid ja Maaja Kallast ei puutu üldse asjasse. Ma olen nimelt hetero ja kuna ma olen lõpuks ometi aru saanud, et sa ei olegi mees, siis anna andeks, aga ei mingit seksi. Lihtsalt. Ei. Kirjasõpruse variant on aga alati võimalik :D

      Kustuta
  9. Aga ei lihtsalt lambist? Mismõttes lambist. Ise sa ju küsisid seal pollis. Kuna ma ei tea, kes seal kruiisil veel olla võivad, siis ma ju ei tea teistega arvestada. Teadaolev isik on aga naissoost, seega langeb juhuseks esmastest valikutest välja.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sokid, piinlik etiketi järgimine ja seks ei käi tõesti kokku.

      Küsisin, aga polli selgituskirjas oli öeldud, et vastaval otstarbel tuleb subjekt ise kaasa võtta...

      Praegu on mul tunne nagu ma oleks sulle täis peaga saatnud kirja, mis ütleb, et suhtestaatus ja orientatsioon ei ole takistuseks vms. Lühiülevaatus oma postkasti "sent" kaustas ütleb, et kui sa oled vastavasisulise kirja saanud, siis peab tegemist olema identiteedivargusega.

      Vaata, kas need ropud kirjad on ikka õigest kohast, minu kirjasõbralik aadress on wildikas[at]hotmail.com

      Kustuta
    2. Funktsionaalne lugemisoskus tundub mul siiski puuduvat. Igatahes - Kaaren allpool märkis, et ta ei ole viisakas inimene. Ma siis sain nüüd lõpuks teada, et ma ka ei ole. Ja seekord reisile ka ei tule. Võite kõik kergendatult hingata.

      Kustuta
    3. Me keegi ei ole, nii et järgmisel korral kui tuled, ei teki sulandumisega probleeme.

      Kustuta
  10. Oota, mida? Nagu päriselt kutsuti napakaid plogijaid viisakale kultuurireisile? Teised vbl kenad inimesed, aga mina igatahes ei ole, arvestatagu sellega.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kutses viitas kõik ju katoliku kirikute külastusele (oeh, no nüüd läks tõesti nilbeks... :S )

      Kustuta
    2. Luteri kirikutel on oma armastatud autoriteedid, nt Tammsaar. Sa ei ole midagi halvasti ega valesti öelnud.

      Kustuta
    3. No näis. Kas kirikus kukub kroonlühter pähe või mitte. : )

      Kustuta
    4. Sellest sain isegi mina aru, et kutsuti kultuurireisile :) Sotsmeedja ju selleks ongi, et inimesi kokku viia ja uusi sõpru leida. Jah? :)

      Monoteistlike usundite pühakojad on kõik suht sarnased.

      Kaur

      Kustuta
    5. Sotsmeedias käiakse yldiselt niisama pulli ja trolli tegemas. Sa nagu päriselt mõtled, et ma ainult sinuga kohvitamiseks sõidan 600 (loe: kuussada) kilumeetrit maha? Ei, neti kaudu sõbrustamine on ka tore ja enamasti, ENAMASTI, täiesti piisav. Ma nkn olen mitmekylgselt pooletoobine, milleks häid inimesi asjata ehmatada, teil minutagi muresid kyllalt. (Sa, hea Kaur, pole mu plogi ju yldse lugenud.)

      Kustuta
    6. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

      Kustuta
    7. Soovitan arvestada võimalusega, et Kaur äkki sõidab sinuga kohtumiseks kasvõi 3x 600km. Trollid ja pullid ja igaks juhuks ka 2 kaamelit kaasas.

      Kustuta
    8. Ma juhatan alustuseks ühe kodumaise kiriku. Peetri kirik Tartus. Rõdusammaste kapiteelid näevad välja nagu puhas porno ja teiseks astuvad inimesed kirikusse uksest, mille kohal on kiri "...tallele panna...". Mis kõik võhiklikule silmale VEEL nägemata jäi, ma ei julge mõeldagi.

      Kustuta
    9. Ma ei ole Tartus enam kui 10 aastat käinud; õpingute ajal olin ilmselt liiga noor ja süütu, et aru saada, millest sa praegu räägid. Kui peaksin mingil põhjusel sattuma, annan märku ning läheme kaardistame asja ära. Mõelda ei ole vaja, teha on vaja.

      Kustuta
    10. Ei ta tule, sest mai viitsi jalgrattaga sõita ja sellest kirjutada. Sauna meil ka enam ei ole.
      Mitte midagi ei ole, ainult sahver.

      Kustuta
    11. Sauna, lisaks kaamelitele saab tänapäeval kaasa võtta.

      Mis see jalgratas on? Mul on mingeid ähmaseid mälestusi, on endalgi olnud, aga ... Pealinna rikutud inimesed teavad veel vaid elektritõukse.

      Kustuta
    12. Sõitsin eile elus essat korda elektrirolleriga, sellega on kuussada versta kui lumme nuusata.

      Kaur

      Kustuta
  11. Mulle väga meeldib see hoog, mis K-tädi blogisse W-tädi toel on tekkind! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Lamad mugavas tugitoolis käes klassikaline tops popcorni, käe ulatus pits konjakit ja naudid kaost, korralagedust ja paanikat?

      Jumal tänatud, et keegi peale minu oskab veel häid asju hinnata!

      Ma kohe lähen otsin ka mõne kitli ja keeran tühjenenud WC-paberid rullide asemel pähe, et selle tädi rolli osas mitte pettumust valmistada. Kohe, kohe saab.

      Kustuta
    2. Nüüd küll neiud ja noormehed kadestavad!

      Kustuta
    3. No mida siin kadestada. Näevad nemadki Vaasalinna kummituse oma silmaga ära...

      Kustuta
  12. Kuulge, mul läheb teine pakk popkorni juba hammaste taha, halastage ometi tädi K figuurile!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Harjuta, harjuta. Halloween on alles paari nädala pärast.

      Spooktober.

      Kustuta
  13. @konn - ma tundsin, et mul sinuga seoses midagi veidi sügeleb, ei osanud kohe näppu peale panna.

    Aga meelde tuli, hakkama sain: https://www.youtube.com/watch?v=OU2V-yD1Ch4

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul on hea meel, et on veel naisi, kel minuga seoses sügeleb:D

      Kustuta
    2. See nüüd küll väga woke ei olnud.

      Aga jällegi, olgu peale.
      Tegelikult olen ma ju ääretult leebe olevus, kes ei diskrimineerigi kedagi soo, orientatsiooni, suhtestaatuse, usu, rassi, religiooni jne põhjal. Neist osade vastu aitab suurepäraselt tule kustutamine ja vait olemine.
      Ainult vanuse osas ning mitte põhjusel, et see kusagilt maalt ebaeaduslik on. Liiga siledad ja libedad asjad liht ongi kahtlased, eksole.

      Kustuta