Lehed

neljapäev, 14. aprill 2022

Mine NH, kudrus!

 


Uskumatu, millist iba ajavad kudruste vahimiili wannabe-alfad! 

Lühikokkuvõttena: meile on pagenud kümned tuhanded ebalojaalsed inimesed, kellest sajad tuhanded hakkavad võibolla tegelema prostitutsiooniga ja tema poeg, oftalmoloogia resident, teab, et meile juba voolab kohinal sisse enneolematuid nakkushaigusi. Propagandas, nagu me teame, matemaatika ei kehti.

Pärast ta küll kohkus ise ja hakkas enda väljapurtstatut pisendama, kuid oma vene.., ei -  tibladest  valijale (need ON kaks iseasja!)  oo ta juba rõõmusõnumi edastanud, see "ega ma ju midagi pahasti mõelnud" on eesti valija jaoks.

Ah, mis ma sellest ikka kirjeldan. - see sitaplahvatus on üle ilma juba laiali, suurem osa on Eesti riigi näkku lennanud. Kas tegu on juhusega? On ikka või? 


Ei usu.




12 kommentaari:

  1. Käisin pagulaskeskuses vabatahtlikuna abistamas ja eilselt tänuürituselt tagasi sõites rongis lugesin seda sõnavõttu ja imestasin, et kui madalale ikka võivad inimesed langeda. Vanadusest ogaraks läinud vist. Väljapaistmissoov on ikka hiigelsuureks kasvanud ja sel juhul sõnu ei valita. Jummel küll, ma ju nägin ja vestlesin sõjapõgenikest ukrainlastega. Naised lastega, memmed-taadid, nii õnnetud, nii shokis... Ma kleebiks mardi suu kleeplindiga kinni.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oleks see ometi nii, et vanadusest ogar.
      Ma kardan, et see on vägagi hoolega valitud jutt, kuigi ma olen alati arvanud, et parsimoonia on univesaalne ja selle põhjal VÕIKS ju olla tegu lihtsalt olematu empaatiavõimega inimese lollaka etlemisega. Seekord ei usu. Ta teab mida teeb, ta püüab tiblade hääli. Konservatiivne rahvuslane, minu eesel....

      Kustuta
    2. No ma naiivitar kipun alati inimstest paremat mõtlema kui nad tegelikult on. Ma ei tea küll, keda sa tiblade all silmas pead, kuid nende eestlaste hääli ta püüab küll, kes on ukrainlastest sõjapõgenike vastu. Ja kahjuks on neid palju enam kui arvata oskangi. Käib hädakisa, et Tallinnas muud ei kuulegi kui ukraina keelt. Mina paraku kuulsin igasuguseid keeli, eesti keelt ikka kõige enam. Ja siis veel hädakisa, miks ukrainlasi aidatakse jne. Kuradi mõtlemisvõimetud inimesed. Vot nende hääli püüab kindlasti.

      Kustuta
    3. Tibla pole rahvus, see on meeleseisund - prussakalindid ja nõukanostalgia, nüüdseks on lisandunud veel jõhkramad sõda ülistavad noodid. Õudne.

      Kustuta
    4. Väga hea määratlus. Olen sinu paadis.

      Kustuta
  2. Lugege FB grupist tallintsõ kuidas meie oma venelased, haritud ja targad inimesed profiili põhjal, manavad ja sõna otseses mõttes sõimlevad pagulaste kallal. Need - meie oma inimesed. Nii-öelda. Ja see on lihtsalt jälk kuidas mõned....matsid ("poliitikud" ei paendu keel ütlema)...ehhh! Ma parem ei väljendu rohkem.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. "Meie oma inimesed" - suur maskisaade käib, ma päriselt kardan üheksandat maid.
      Narvas tegeleb marsi organiseerimisega näiteks inimene, kes omavalitsuses kuulub ekre fraktsiooni.
      Nagu... päriselt?
      Veel paar nädalat tagasi ei olnud nad otsustanud kas jätta marss ära või guljaanije ikkagi korraldada. Nad ei teadnud veel kas see oleks olnud "seaduse ja hea tava piirides"
      Hea tava...
      oikurja, ma annaks praegu pootsmani eksami täiesti cum laude ära...

      Kustuta
  3. Mart Helme kisas juba ammu, enne selle sõja algust, et "Ukrainaga on kõik, unustage ära see Ukraina". Ma kunagi ei juurdle, kas inimene on loll või kaval pahatahtlik, igal juhul tuleb lootusetuks lugeda ja rukkida.

    VastaKustuta
  4. Mu kommentaar pole otseselt off topic loodetavasti, ja loodetavasti pole sobimatu, taktitundmatu.

    Aga. Mulle meenus teemaga seoses üks ammune lugu. Kas keegi teist teab/mäletab, et 90ndate keskel oli Inglismaale reisivatel eestlannadel miksipärast prostituudipitser peal, vähemasti UK tolliametnike silmis? Üksteise järel jõudis avalikkuse ette juhtumeid, kus eesti naisi/tütarlapsi tollis puistati, kahtlustati, mõnitati. Ma ei mäleta praeguseks enam, kas noil kahtlustustel ka mingit alust oli, st, kas mõned eestlannad nimetet tegudega Inglismaal vahele jäid.
    Mul oli muide ka isiklik tollikogemus, läksime kolme sõbrannaga nädalaks Londonisse, ei julgenud pitsilist pesugi kaasa pakkida. Ausalt, ma ei liialda. Aga tollis läks asi hoopis teisiti kui kartsime, tolliametnikud viskasid sõbralikult nalja, et prouad, sedasi üksinda, kus te mehed on, meie vastu, et mehed on Koolas kalal (sedan nad ka olid), ja ametnikud selle peale, et miks siis ainult nädalaks Londonis? Jääge kauemaks!

    Mis postituse peateemasse puutub, siis, nagu Indogoaalase juureski ütlesin, (vande)sõnad saavad otsa.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Londonis jäi ühes lennujaamas sel ajal vahele seltskond piiritöötajaid, kes võistlesid omavahel, kellel õnnestub rohkem inimesi piirilt tagasi saata. Muidugi nad vallandati ja oli skandaal. Olen ka Londonis piiril ette näidanud e-maili, millest nähtus, et tõepoolest lähen konverentsile. Ja alati oli Londonis turvadele vaja ette näidata selline imeasi, nagu minu alatine kaaslane - väike keedupulk. Viimast imevidinat olen tutvustanud üle maailma parimatele turvatöötajatele.

      Kustuta
    2. Jaa, tõesti, mulle tuli sinu kommentaari peale kah see piiritöötajate võistluse skandaal meelde, järelikult kajastati seda Eesti meediaski.

      Kustuta
    3. Eks seegi mõnitav protsess on saanud alguse kellestki, kelle aju ehitus lubab mõelda nagu Mart mõtleb. Piirideta nilbikud äkki?

      Kustuta