Lehed

laupäev, 1. oktoober 2022

Ma olen mõnikord rahul ka ikka

 

Viisin oma kolmanda punase teksased (jakk oli punane) kinno.

Raamatut - "Kus laulavad langustid" - pole lugenud, sündmuste käiku netist ette ei piilunud, kõrval istunud kaaslasi, kellest pooled olid raamatut lugenud, ei pinninud.

Esmaspäeval lähen raamatukokku ja loen seda lugu veelkord, et kõik värvid kätte saada.

Kes pole käinud - minge. Eriti need, kes lõppu ei tea.


###

Pirnimoos sai umbehää. Ausõna!

Moosiga olen eriti rahul.




8 kommentaari:

  1. Ei taha, aitäh. Sedasorti asjad ei ole kõigile.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Sa ei käi kinos või ei käi krimifilme vaatamas?

      Sama seltskonnaga läheme ehk ka "Kalevit" vaatama, kui tuju tuleb. Kinos käimine on omamoodi seltskonnaüritus, sinna juurde kuulub hiljem öine burger kindlasti kusagil õues.
      Pool lõbust on rituaalide kanda.

      Kustuta
    2. Mulle ei sobi see konkreetne teos. Sille / toidutegu on Goodreadsis sellele andnud kaks tärni ja kirjutanud umbes sama, mida mina mõtlen, aga muidugi palju kenamini. Ma ise olen viisakalt jätnud hinde üldse panemata. Samas on hulk tuttavaid, kes on pannud viis tärni - ja kelle kohta ma tean, et nende raamatumaitse ongi minu omaga täiesti risti vastupidine.

      Kui see teie "Kalev" oleks kilulinnas, siis kutsu kaasa - kinno tulen ikka.

      Kustuta
    3. Lugesin arvustusi ja nende järgi näib ikka päris ehe naistekas olevat.

      Loogikavigu oli ka filmis, eriti see, kuidas (jah, kuidas?) pea täiskasvanuna lugema õppinu kümnekonna aasta pärast floora ja fauna ladinakeelseid nimetusi vasakule ja paremale puistas ning õnneks on filmist jäänud välja ka lapsest naiseks sirgumise füsioloogilise osa minu jaoks ebausutavalt esitatud lahendus.
      Ah, loen ikkagi raamatu ka läbi.
      Filmist arvan edaspidigi kindlasti hästi.

      Kustuta
    4. Ma häid naistekaid loen tegelikult heameelega. Kevadel panin ühele suisa viis tärni hindeks - ehk siis soovitan seda kõigil lugeda :) - "Vestlused sõpradega".

      Kustuta
  2. See käis nende langustite kohta eks. Seda ma usun küll, et sa head moosi teed :)

    VastaKustuta
  3. Ma pole langusti-raamatut lugenud, aga filmi olen näinud. Mulle igatahes meeldis. Naispeaosatäitja oli väga hea. Kusjuures loogikaveadki ei häirinud - mu meelest igast (lina)teosest ei peagi loogikat otsima.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma olen täiesti nõus, et kui ma tahan loogikat, vaatan dokumentaalfilme, kuigi ka siis ei saa sada protsenti kindel olla, et ma sealt seda leian.
      Hm, mulle meeldivad tihti löömafilmid, need on nagu traathari, mis peast natukeseks murede paatina maha kraabib, aga loogika pole seal just ...pole olemas, eksole.

      Kustuta