Lehed

kolmapäev, 1. november 2023

69 halli varjundit


  Kalev ronis ähkides trepist üles, lauakoorem seljas. Lifti nendega ei mahtunud ja palju see viis korrust ikka on – kõigest 90 astet. Mees viskas lauad nurka, mõtles hetke ja kohendas lauahunnikut sirgemaks – kõver laud sirget nurka ei anna ja työjohtaja laseb loodist väljas nurga uuesti krohvida.

  Esmalt tuli väike piip teha. Tegelikult polnud töömaal lubatud suva kohas konitada, aga korrus allpool polnud kedagi luuramas ja korrus kõrgemal oli juba kevadine taevas.

  Kalev tõmbas viimase mahvi, vaatas tühja pepsipudelit otsides ringi (sest objekt pidi kogu tööpäeva kestel puhtusest läikima) ja koni mõtliku pilguga hinnanud, kustutas selle vastu eile krohvitud seina. Nii ta seal seisma jäigi, jalad harkis, üks käsi nagu ikka kubet sügamas, teine koniga rippu. Nurgas, just püksiaugu kõrgusel, oli tumedam laik. Kuna vasakul ja paremal seinal oli tänu huugavale niiskusimurile ja diiselpuhurile krohv kenasti helehalliks kuivanud, siis see laik torkas oma märksa tumedama varjundiga kohe silma.

  „Mitä vittua,” mõtles Kalev soome keeles. Aga kuna vittuja ei ollut saatavilla ei eile, üleeile ega eelmisel nädalalgi, rääkimata tulevikust, läks vaene mees teise, seni veel krohvimata seina äärde ning lasi kombede püksiaugu valla. Puhuri kohinale ja imuri üminale lisandus himura mehe ähkimine ning sihkat-sahkat kämblasprint. Peatselt oli ka see nurk eesti mehe spermaga väärindatud. Sarikate vahelt piilus meeskodaniku rõõmutut seksi iseendaga määrdundhallis sulestikus kajakas.


31 kommentaari:

  1. Autor loomulikult NN-i esimesena ovatsioonidega tervitanud Lendav Konn.

    VastaKustuta
  2. Ma arvan, et see ei olnud kajakas, see oli töödejuhataja järelvalvedroon.

    W

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Vabalt võis olla! Kõik linnud on ju droonid:)

      Kustuta
    2. Eriti need, kes prügikastidest asju välja katkuvad - revision ja järelvalve sorteerimise üle, akti ja kviitungi leiab hiljem postkastist.

      w

      Kustuta
  3. Ma tahaks kangesti veel kirjutada - näiteks suguhaiguse puhangust populaarses teemapargis, aga lapselapsed ei luba!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. A kui see idee ja tahe kummitama jäävad, siis pole ka ju hea. Keegi ei saa enam küsida "millest sa mõtled" sest vastus on alati sama ja ropp.
      w

      Kustuta
    2. Alati võib kasutada kunstnikunime.

      Kustuta
    3. Kui seda viimast terminit veidi ümber seada, saab ka sellest kindlasti toreda ja teemakohase loo. Juba Rževski rääkis korraga seksist ja kunstist.

      Kaur

      Kustuta
    4. Tänapäeval, kus rahvas kiriku nõudmisel ja järelevalvamisel ainult uute maksumaksjate tootmiseks hädapärase salajase põhusnahistamisega ei tegele, on sugutegemise kunst kahtlemata hoopis teistesse dimensioonidesse liikunud.

      Kustuta
  4. Kaamose blogist on mingi ropp ja rõve koht saanud. Äkki peaks siia vahelduseks midagi ilusat ja hingele ka kirjutama. A enne v peale porri, selles on küsimus.
    W

    VastaKustuta
  5. Mul on pliidi soemüüri ladumisel meistrimeestel poole seina pealt ladumissegu värv muutunud, allpool on hele segu, ülal tume.
    Ma ei saa seda seina enam normaalse pilguga vaadata ..

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tõmba kardinad ette ja kustuta tuled.
      w

      Kustuta
    2. Tõmba pottsepp tuppa ja kustuta tuled.
      v

      Kustuta
    3. Hälliröövliks pead mind😁

      Kustuta
    4. Tume värvus viitab suurele rauasisaldusele, mis viitab kõrgele bilirubiinisisaldusele.

      Kustuta
  6. Kas NN auhinnafondist üldse on korraldajaga juttu olnud? Mul oleks mõned (siivsad) mõtted:)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kuna kellegi osavõtt üleüldse oli näiteks minu jaoks võrdlemisi üllatav, siis...
      A ma ei tea, Wildikal on äkki ideid?
      Kuigi kõik, ISEGI siivsad mõtted on teretulnud.

      Kustuta
    2. Auhinnafond on hingehind e 3 esimest kohta peavad väljuma turvalisus- ja mugavustsoonist ning endast kõik järgmise jutuga välja panema. Loobuma juba mõtteis oma mainest, turvatundest, hingest.

      Esikoht saab need kõik kindlasti kuhjaga tagasi.

      Kas ei ole pingutamist väärt?

      W

      Kustuta
  7. Kuna Club69 on aasta lõpuni hõivatud, siis pakuks osalejatele (ja miks mitte ka kaasamögisejatele) värskendavat kohtumist Club26 privaatosas millalgi detsembris:) Pikalt kaaluda pole aega, sest juba praegu on graafik täitumas!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma algul vaatasin õudusega, et Konn teeb pakkumise spordiklubis üks trennisett teha. Uh.
      Ilmselt on siiski plaanis saun ja lobisemine.
      Aitäh, kõlab lõbusalt, kuid ma pole saunainimene, kontrollisin seda võimalust hilisssuvel 🙂

      Kustuta
    2. 69 on 2-poolse suuseksipoosi nimetus. Sellise nimega klubi viitab võimalusele saada vastava tegevuse jaoks sobiv isik.

      Kustuta
    3. Mhm. Konna ettepanekus on Club26, mis on Radissonis asuva spordiklubi nimi.

      Kustuta
    4. Tundub, et haige inime on oma lugemisvõime kaotanud. Ma nägin diagonaallugedes nime "Club69" ja asusin kohe järeldusi järeldama. Imestama ei hakanud, sest päälinna värk ju.

      Kustuta
    5. Pole hullu, panid kopsikuga vürtsi otsa lihtsalt😁
      Et see tervis ikka rutem tuleks! Kuniks tulnud pole, peame valestilugemise meistrivõistluseid, selles olen kõva konkurent.

      Kustuta
  8. :D
    Aga egas keegi sauna sunni - niisama on ka ilus kaasblogijate kauneid kehasid läbi basseinivee libisemas vaadata, samal ajal kerget õlut suumulgust sisse libistades:)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul pole seal kedagi vaadata kui just Konn ise lainetesse liuglema ei visku...
      Naljatilk

      Kustuta
    2. Näh, seepärast ma ju meelitan, et osalejate massi mudida!:) Ja Konn kümbleb peale sauna kindlasti!!!

      Kustuta
    3. Miks Konn ei peaks viskuma, ikkagi Konn. Ja daamid samal ajal saavad veevaatemängu imetelles õlut suumulgukestest sisse libistada, väga bueno!

      Kustuta
  9. Konn, ära luiska!
    Sakala tn 22 e 69 ei ole aasta lõpuni broneeritud! Lihtsalt päeva on raskem valida, reedel on ainult mehed e saate Kauriga minna deidile härrasmehega "üleni valges".
    Laupäevasele swingerite õhtule saaksime ehk kõik uksest sisse.
    w

    VastaKustuta
    Vastused
    1. :D No eks ma üritasin kohtumisest Kauriga kõrvale nihverdada, mis muud! Ehhh, naiste eest ei jää ikka midagi saladuseks....

      Kustuta
  10. Kõigepealt, kui tohib, lubage imetleda isand Konna kõikvõimalikest situatsioonidest muigvele ajavat jutustust välja võluda. Ole Sa tänatud!
    Mis mulle pähe torkas seekordset jutustust lugedes - eesti rahvast on õnnistatud läbi ajaloo kõikvõimalike vallutajate geenidega (olgem ausad, puhastverd eestlast pole võimalik leida), siis ehitusobjekti omanik peaks olema lausa tänulik, kalevipoeg Kalev "õnnistas" nagu kirikutegelane muiste püha veega.

    Raisakull

    VastaKustuta