by W
Jeah, pealkiri on tüng. Ma guugeldasin, mis on peen vorsti ja tomatiga pasta nimetus.
Tegelikult on söögiks sardelline makaronimudru.
Juhtus see, mida vaesuses, sõjas, ajapuuduses ja väsimuses kardetakse – mul tuli hapuoblikasupp ja mõni keedumuna ära anda. Pole hullu, jagamine on hoolimine.
Plaanides ümber orienteerudes on Maxima, mille riiulitel on alati odavmakaronid ja minevikuga flirtivad sardellid. Pott ja pann tulele ja varsti ongi influentseri õudus koerakausis ning kõht täis.
- Hommikul eimidagi, tass kohvi
- Lõunal eimidagi
- Õhtul sardellilaadse tootega makaronid
Ajakulu ca 30 min.
- Makaron 400g 0.29 (Extra Line sarvekesed Maxima)
- Sardell 570g 1.19 (Pormet, Maxima, allahindlus)*
- Mugulsibul 0.08 (0.39kg Maxima)
- Konservtomatid 1.49 (Well Done, Maxima)
- Ketšup 0.2 (Ketšup Shaslik SCHEDRO 250g 1.39)
- Searasv 0.1
- Tšillihelbed, tl oreganot, küüslaugusool 0.15
- 4 viilu Vene juustu 0.5 (Vene juust 28,5% viilutatud, ESTOVER, 500 g 4.99)
- Lühike kurk 1.- (Maxima 3.89kg)
- Värske till 0.25 (0.89 per 30g tuutu, Maxima)
- Majonees 0.1 (Provansaal Lemmik, LEMMIK, 405 g, Selver 1.89)
Kokku ca 5,5 ja ma söön seda 2 päeva, midagi võib ülehomseks jääda.
Kõik sai suurde malmpott kokku segatud, pannil soojendamine homme - keeva vett veidi lisaks.
Hiljem pool Selveri pagarite singi-juustu stritslit (-50% 2.95), Earl Gray tee, ROHELINE banaan (Selver 1.29, seal olid täna ja on ilmselt ka lähipäevadel meeldivalt toored banaanid) ja kakaopuding kirsikastmes (Selver -50% e 0.67). Kokku ca 2.5 väärtuses.
Päev kokku 6 kandis.
* Pormet sardell on "maitsestatud saepuru" - kanalihamass millegagi; seda konkreetet sardelli ma enam ei osta ka -50%.
Nn saastast e mudaodavat olen vist maininud Valla keeduvorsti juustuga, mis mulle meeldib ja vahel söön ka odavaid Tallegi kanapihve. A no kusagil on piir ... maitses. Enne hinda.
"...meeldivalt toored banaanid..."---brrr! Banaan peab olema lödi ja must.😉
VastaKustutaMa ka mädabananistide organisatsioonis.
VastaKustutaPormet on vist Läti tootja, minu kogemusel välismaa vorsti- ja lihatooted on jõledad ja ma ei osta neid enam kunagi.
Mingid Pormeti hotdogi viinerid olid paremad. Aga noh, ma sardelle, viinereid, sinki jm töödeldud liha (va sült, Valla vorst ja Tallegi kanapihv) ostangi ainult -50% hinnaga ja laiskusest, paljudel toodetel jääb esimene kord viimaseks.
KustutaKüps banaan on ju liiga magus, lääge ja imeliku struktuuriga. Mul on koroona põdemise ajast rohelise banaani kiiks. Siis ma mingi periood ei tundnud maitset ega lõhna ning igasugune banaan muutus just struktuuri tõttu täiesti vastuvõetamatuks (surströmmingul ja kaua laagerdanud kilul on selline...) ning täisküps banaan on seda siiani, mälust kerkib vastikustunne.
Veidi õli tulle ja toetus üksikule W-le, meeldivalt toores banaan on maitselt parim.
VastaKustutaKui nyyd briljandiliselt aus olla, siis ma juba mõnda aega banaani syya ei saa, aga see ei pysi alati meeles. 😀
VastaKustuta