by W
Elu sakib endiselt.
No mitte nii palju nagu sõjatsoonides või suurimatel hedge fundidel või kolmanda maailma perifeeriakülade lastel, aga minu personaalses maailmas siiski.
Tööpäev algas täna nii, et enne kui sain üldse tänasesse jõuda, pidin kõigepealt eilse ära tegema. Ehk siis – eilne teise vahetuse p*sk lükati mulle sülle nagu hellik-kass, kes vaatab sind: "Noh, tegele minuga nüüd, lõpuks ometi." Ja ma tegelesin. Tunde.
Ja siis tuli tänane enese tööpäev. Mis oleks pidanud lõppema näiteks kell 12:30, aga kell 14 olin veel higisena rabelemas.
Mis tähendab, et jäin oma teisele tööle hiljaks. Ja olen sigapahas tujus. Teise töö ülemus oli täna õnneks mõistlik, andis armu ja lubas vaba päeva võtta, sest ma ei ole tööks nagunii konditsioonis. See on "I´m my own boss" töö, paraku. E varsti hakatakse nagunii närima...
Kokata? Haha, ei. Mitte täna! Selleks oleks vaja motivatsiooni ja planeerimist ja ...
Nii et ellujäämiskokkamine sai aktiviseeritud: eilne tatar + viinerid. Minimaalne pingutus.
Ainus, mis puudus oli nukker kõrvu lõikav viiulimuusika ajal, mil ma seda kokku keerasin.
- Hommikul eimidagi, tass kohvi
- Lõunal eimidagi
- Õhtul (peale 18) eilane tatar sibula, viineri ja värske kurgiga
Ajakulu 15 min max
- eilne tatar
- Suitsuviiner, MAKS&MOORITS, 300 g 0.8 (Selver -50%)
- mugulsibul 0.05 (Selver 0.59kg)
- toiduõli, must pipar, sool, kuivatatud till 0.2
- lühike kurk 0.6 (3.89kg Maxima)
- hapukoor 0.08 (0.99 400g, Farm Milk, Maxima)
Kokku 2 kandis.
Pärast veel 4 viilu saia suitsuforelliga (Avektra, 100g 1.59, 50% Maxima), 3-4 viilu Vene juustu ja 2 viilu või ja meega saia + Earl Gray tee. 2,5 väärtuses ehk.
Päev kokku alla 5 vist.