Lehed

reede, 31. detsember 2021

noniinoniionii

 Neliteist aastat tagasi samal kuupäeval umbes samal kellaajal alustasin blogimisega. Mul polnud tollal ühtegi lapselast, ma olin abielus, ma olin segaduses.

No mis teed ära, siiani olen segaduses. Või segane? On seal vahet?

Käisin just praegu ja viisin kanadele pangega homse eine ette. Miks praegu? Sest ma viisin sama soojaga prügikast tühja veinipudeli - aiman, et homne hommik ei tule väga tervislik. Aastavahetus on ees, šampus ootab dekapitatsiooni ja ega te ometi arva, et ma selle tegemata jätan, olgu, et punane vein juba otsas on?  Ärge olge nii naiivsed... Minust oleks sobivate klimaatiliste tingimuste korral saanud imetabane alkohoolik, täpne õpikunäide. 

Ma ei tee kunagi aastakokkuvõteid. Ma ei anna kunagi uusaastalubadusi. Eelmisest aastast võtan kaasa häid mälestusi ja üritan unustada kogu sõnniku. Mis läinud, see läinud. Mis tuleb, olgu hea. Aasta pole ring, see on teekond, mille rada on alati uus.

Olgu teil kõigil, kes juhtuvad seda lugema, õnne oma soovidega. Täitugu need, mis peavad ja jäägu varuks mõni unistus. Olgu te tee pikk.


Kas teha lahti järgmine veinipudel?  Mu varude poolest võiks ennast pool küla tsirroosi juua.... Ja meeleolu on ka sihuke....meh...







16 kommentaari:

  1. Tundub memm lumememm olevat - muksudega:)
    Head algavat uut ja ära järgmist tühjendatud pudelit prügikasti viima tõtta, küll hommikul jõuab...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tühi šampusepudel jäi lauale. Veine rohkem ei avanud, konsulteerisin maksaga ja ta oli pisut ebalev, seega ei hakanud teda rohkem hirmutama.

      Kustuta
  2. Head uut pohmakavaba hommikut ja rebasevaba kanalat!

    VastaKustuta
  3. Otse loomulikult ava järgmine veinipudel!! Millal siis veel, kui mitte praegu? Kes siis veel, kui mitte sina? Kus siis veel, kui mitte... anyway. Tõstan pokaali sinu terviseks, rõõmuks ja südamerahuks, ja saadan üle ookeani tugeva karukallistuse. Head uut!

    VastaKustuta
  4. Aitäh (kummardus vasakule), aitäh (kniks paremale, aitäh (kraaps otse ette)!
    Hommik on ilus, lumememm ikka veel püsti ja linnukesed kaklevad oma sööklas lärmakalt (olge vait, saatanad, nagu kreissaega käib kuklast läbi!)

    VastaKustuta
  5. Ilusat uut aastat. Kahjuks punast veini ei saa juua. Paneb pea valutama, aga roosat ja heledat. Mis see üks pudel siis ikka teeb?Terve aasta veel ees, et ennast kokku võtta.Kanad toidetud, toimetused tehtud ja elama peab nii, et pärast ei peaks kahetsema miks ma seda ja seda ei teinud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, ka sulle kõike ilusat!
      Ega mul tegelikult pole häda midagi, und on lihtsalt palju - ma olen vähemalt kuus-seitse aastat aastavahetuse maha maganud, seekord, kae imet, mitte.

      Kustuta
  6. Ilusat ja rõõmsat uut aastat Sulle.

    VastaKustuta
  7. "Jõukohast uut aastat!" ütles täna Vikerraadios üks vaimulik (nime ei märganud tähele panna). Omalt poolt lisaksin veel- loomingulist. Oled üks kirkamaid tähti blogitaevas.

    VastaKustuta
  8. Kuna ma olin kaine autojuht, siis võta veini ka minu eest :)
    Head uut ilusat !!!!

    VastaKustuta
  9. Ilusat, magusat ja joovastavat uut aastat! Joon praegu punast veini, sest shampus sai just läbi. Ega ma ise ei tahtnudki, aga naabrimees tuli külla :) Ärge arvake midagi, mu oma mees oli ka kodus :P

    VastaKustuta
  10. Head ja paremat Sulle uueks aastaks, ja kirjuta ikka sama kaunisti edasi!
    Unistusi peab olema, neid ei ole vaja mitte kuidagigi piirata, ylilopsakalt voolava mõttelennu sees on nii mõnigi asjalik idee, mis madalamasse lennukoridori ära ei mahuks. 😁

    VastaKustuta
  11. Aitäh heade soovide eest ja mingu endalgi toredasti :)

    VastaKustuta
  12. Mul on väga hea meel, et sa blogima hakkasid, oma nimekirjas su blogiuuenduse teadet nähes kohe tuju tõuseb. Tujutõusu uude aastasse!

    VastaKustuta
  13. Aitäh kõigile,
    Ja olgu teil kõigil nii vihma kui põuda ja üle kõige vikerkaar, tulgu see siis vihmapilve alt või ükssarviku taguotsast... ;D

    VastaKustuta