by W
Elu sakib endiselt.
No mitte nii palju nagu sõjatsoonides või suurimatel hedge fundidel või kolmanda maailma perifeeriakülade lastel, aga minu personaalses maailmas siiski.
Tööpäev algas täna nii, et enne kui sain üldse tänasesse jõuda, pidin kõigepealt eilse ära tegema. Ehk siis – eilne teise vahetuse p*sk lükati mulle sülle nagu hellik-kass, kes vaatab sind: "Noh, tegele minuga nüüd, lõpuks ometi." Ja ma tegelesin. Tunde.
Ja siis tuli tänane enese tööpäev. Mis oleks pidanud lõppema näiteks kell 12:30, aga kell 14 olin veel higisena rabelemas.
Mis tähendab, et jäin oma teisele tööle hiljaks. Ja olen sigapahas tujus. Teise töö ülemus oli täna õnneks mõistlik, andis armu ja lubas vaba päeva võtta, sest ma ei ole tööks nagunii konditsioonis. See on "I´m my own boss" töö, paraku. E varsti hakatakse nagunii närima...
Kokata? Haha, ei. Mitte täna! Selleks oleks vaja motivatsiooni ja planeerimist ja ...
Nii et ellujäämiskokkamine sai aktiviseeritud: eilne tatar + viinerid. Minimaalne pingutus.
Ainus, mis puudus oli nukker kõrvu lõikav viiulimuusika ajal, mil ma seda kokku keerasin.
- Hommikul eimidagi, tass kohvi
- Lõunal eimidagi
- Õhtul (peale 18) eilane tatar sibula, viineri ja värske kurgiga
Ajakulu 15 min max
- eilne tatar
- Suitsuviiner, MAKS&MOORITS, 300 g 0.8 (Selver -50%)
- mugulsibul 0.05 (Selver 0.59kg)
- toiduõli, must pipar, sool, kuivatatud till 0.2
- lühike kurk 0.6 (3.89kg Maxima)
- hapukoor 0.08 (0.99 400g, Farm Milk, Maxima)
Kokku 2 kandis.
Pärast veel 4 viilu saia suitsuforelliga (Avektra, 100g 1.59, 50% Maxima), 3-4 viilu Vene juustu ja 2 viilu või ja meega saia + Earl Gray tee. 2,5 väärtuses ehk.
Päev kokku alla 5 vist.
Meil oli ka hiljuti toortatra-kapsa-kana mögin söögiks. Täiesti ulmeliselt maitsev. Ma ei saa aru, kuidas saab nii lihtsatest tükkidest ja nii suvalise välimusega toit nii hea olla.
VastaKustutaMa teen vahel kana(hakk)liha riisi ja kapsaga; kaupsahautise stiilis. Lihtne, näeb kole välja ja maitseb ülihästi.
KustutaMina sain täna õite laisalt läbi oma päevakese---sõin vettevisatud pakinuudleid...
VastaKustutaKiirnuudlid on ka kalliks läinud. Ainsad, mida ma üldse söön, maksavad 0.99 pakk.
KustutaMis tööd sa teed üldse, kui tohib küsida?
VastaKustutaMa isegi ei oska vastata. Mõttetu ja harimata kulgur, 2 pooleli jäänud kõrgharidust.
KustutaHommikul 7-730 vahel jalutan ühte Eesti hüpermarketisse, kus ma peamise aja veedan puu- juurvilja saalis + kontoris (prognoosid ja tellimused e sajad puu- ja juurvilja tooted banaanist hummusteni - palju homme müüme + mis potentsiaalse kvaliteediprobleemiga vahele jätta või alternatiividega ümber mängida tuleb), siis veel vahel ... papipressi tühjendamisest taarani (mitte panditaara, kaubaalused ja kõik kastid, Rakvere, Saku, Valio on taara), igast vormistamised, kauba mahakandmised, mingid inventuurid ja lisaks topin ma ise oma nina kõikjale.
Millaski tulen ära, 10-14 vahel, see ei ole fix aeg, mis teenindussektori üldjoontes jäikade töögraafikutega on ääretu usalduspõhine privileeg (ma olen omal valikul madalaimal ametikohal kui iial varem ja "vana rasv" e know how tundukse nii mulle kui tööandjale töötavat).
Edasi koju jõudes keskendun ma finantsturgudele, peamiselt US tehnoloogiasektorile, st Nasdaq-ile nii päeva- kui swingkauplemise mõttes. Dow Jones 30, SP500, Dax40, kuld, nafta, peamised valuutad jälgin ka.
Peamiselt tehniline analüüs, aga nüüd Trumpi valguses ei ole see just parim; rasked, st volatiilsed ajad.