Lehed

kolmapäev, 2. märts 2022

vabandust

 Kirjutan ja kustutan ja mõnikord isegi avaldan, aga ikkagi kustutan.

Natuke katki, eksole.

Võibolla kunagi...

Dixi

5 kommentaari:

  1. Selle eelmise postituse alla, mis kustunud tahtsin kirjutada vastuseks, et olemata vägivaldne inimene naudiksin Kremli maniaki piinarikast kustumist ja vajadusel oleksin valmis sellele oma käega kaasa aitama. Muidu ei tapa kärbestki, ajan pigem ajalehega aknast välja. Vat mis kõik sõda või paljalt sõja nägemine internetist inimesega teeb!

    VastaKustuta
  2. Ma küll lugesin su kustutatud postitust, aga ei mäleta täpselt, mis seal kirjas oli. Igatahes olin ma nõüus sellega, mis sa ütlesid.

    Ja katki oleme me kõik suuremal või vähemal määral, sest me keegi ei uskunud, et pärast 2.maailmasõda võib midagi sellist juhtuda valges Euroopas. Jah, ma tean, et see kõlab ebaõiglaselt moslemimaailmades toimunud sõdade kohta, aga ikkagi tundus, et seal olid mängus teised argumendid, nagu islamiterrorism jms. Aga siin ja praegu, selline absurdne jutt:

    "Vene president Vladimir Putin süüdistas agressiivses, ähvardustest ja valedest läbipikitud kõnes lääneriike “miljonite inimeste hukutamises”, võrdles Ukrainat Natsi-Saksamaaga ja kuulutas välja sõja sealse “natsirežiimi” kukutamiseks."

    VastaKustuta
  3. Toetan.
    Millise nurga alt on vaja?

    VastaKustuta
  4. See on vana impeeriumi(Nõukogude Liidu) lõppmäng.Kui keegi on lugenud Asimovi Asumi-triloogiat,siis praegu on järjekordne kriis.Vana impeerium saab lyya & hakkab hääbuma veelgi kiiremini.Osa vanast impeeriumist yhineb otse uuega(Moldova,Gruusia,Ukraina...) Vähemalt loodan,et nii läheb.Ukrainlastel on praegu tõeline vabadussõda.Sõda pole kunagi hea.Aga arvestades venelaste nõudmisi...no andke andeks...või padruneid.

    VastaKustuta