Lehed

reede, 15. juuni 2018

Omaalgatuslik promopostitus




Eesti joonisfilmil on Priit Pärn.
Eesti Nukufilmil oli Elbert Tuganov.
Teeks õige nii, et kuulsaid multifilminimesid tuleb juurde. Kunagi saab lapselapselaste ees kiidelda, et ''Kui poleks mind olnud, poleks Eesti plastiliinimultikad poolt nii kuulsad!''
Nii, et..... on olemas võimalus toetada ühe plastiliinist kassi näugumist. Kassid, muide, on  nunnud.
Tegijad on oma ala fanaatikud. Seda filmi tehakse südamega. Mitte kõike maailmas ei tehta rikkaks või kuuldaks saamiseks, kuigi mine tea, äkki just võõraste toetus aitaks multikameistreid parnassile.
Kuidas siis jääb, tahate lapselapselaste ees natuke kiidelda?

7 kommentaari:

  1. Kopeeri-kleebi viga hakkas alles nüüd silma...vabandust!

    VastaKustuta
  2. pooldan üleskutset!

    aga kõrvalt meenutan, et meil ju on nimesid (enamjaolt Priit Pärna õpilased, a igaüks oma nägu): Ülo Pikkov, Kaspar Jancis, Priit Tender tulevad kohe lambist pähe, auhinnatud ja puha.

    ja nukufilmis - Hardi Volmer, Riho Unt ja noorematest Pärtel Tall (kes, tõsi küll, teebki seal "Teofrastuse" tootmises kaasa).

    no ja tegelikult ei maksaks ka head kommertsi unustada, sest sellel on kõige rohkem vaatajaid - Priit Pärn võib olla animatsioonihuvilistele kõige tuntum, aga ma usun, et Heiki Ernitsa ja Janno Põldma "Lotte" filme on näinud rohkem inimesi.

    VastaKustuta
  3. Rao Heidmets!!!

    Hoodandjate jne osas olen ebaleval seisukohal. Eriti pärast seda, kui mu oma lapsega seotud projekt sealt ootamatult palju raha sai.

    VastaKustuta
  4. Mhm, näib, et olin ebaõiglane tegevate mutifilmimeistrite suhtes.
    Samas julgen selle projekti toetamist kindlasti sooovitada. Asteid Reinla lugu pealegi, vundament on väärikas.

    VastaKustuta
  5. heh. Kauri lapse projektiga seoses:
    nägin täna öösel unes mingit laste enda tehtud teadusteatrit-mustkunstietendus, kus lapsed olid plekk-kruusi millegagi kokku määrinud. Üks tõukas selle kruusi vastu teise kõhtu, mispeale kruus kadus, justkui oleks otse kõhtu läinud. Kui see laps nüüd ringi käis, kostis plekikolinat. Järgmiseks võttis ta poti, istus poti peale ja arutas: ei tea, mis sealt tuleb? aga mul jäigi nägemata, kas järgmiseks tõmbab ta potist võidukalt selle plekk-kruusi välja, sest kogu mu tähelepanu oli haaranud ühe pealtvaatajast mehe vastikust väljendav nägu.

    Ja mõtlesin sinna juurde (endiselt unes): ei tea, kas see oligi see Kauri lapse projekt, mille jaoks Hooandjas raha anti?

    VastaKustuta
  6. Tehtud. Mitte, et ma nüüd kiidelda tahaks, aga nõustun sellega, et kassid on nii nunnud.

    VastaKustuta