Lehed

esmaspäev, 5. august 2019

August juba, nii äkki



Vaikus on kõrvad lukku löönud.
Isegi ritsikad ei sae praegu aastat suve küljest lahti, kõik ootavad mingit suurt pauku. Lapsed on oma lemmikkohas, Kusagil Õues, ka nemad on hiirvaiksed.
Ah, küllap pikutavad teekraavis herneraksus. Küll on räägitud, et ei tohi, aga kui ise oleks laps, siis ka ei kuulaks.
Uni läks ära ja jättis endast maha peavalu ning eksistentsiaalse ängi. Mingi puberteet nr 396. Vähemalt. Kelleks ma saan kui suureks kasvan ja kas ma olen ikka popp piisavalt ja mida teised minust mõtlevad. Puberteet nr 397 kannab nime seniilsus, nii, et hoian parem käesolevast kinni.

Olme on ilus ja hirmus. Vahetan ametit, kuid mitte firmat, ronin...kas just üles, aga mujale. Õpin uusi asju ja olen üllatunud, et suudan ja naudin.

Manjana kirjutas hiromantiast. Umbes teistkümnendates olin uhh! milline käejoontespets. Puhtalt nahaalsuse pealt ennustasin, kui ikka vaja, ulatus ohvri elujoon kaenla alla ja rahajoon (kustkohast küll see tuli?) paisus jämedaks justkui naabrimoori kints. Kuna mul on rikkusest ja heaolust alati pisut vildakas arusaam olnud, siis kui eelnev ennustuse osa käe näitajaile veel meeldis, siis see, et ma enamikule vähemalt poolt tosinat põngerjat tõotasin, võttis nende eufooria tavaliselt matsti maha.
Oleks mul olnud mõistust kõigile keskmiselt kolmveerand last ennustada, oleks ma praegu kohalik Rajat Nayar.

Peab labida võtma ja oma sõnade kaevu puhtaks viskama.
Keelatud sõnade kiht matab kõik enda alla.



Pihupesa, millel puudub Veenusevöö ja saatusejoon.
Igav. Kuiviku kätu pabulakujulise pöidlaga.

8 kommentaari:

  1. Viirastus korraks Hulluma ja, kevad tuleb ikkagi.

    VastaKustuta
  2. Mine nüüd, sul on jummala korralik saatusejoon, väidab, et suht kõrge vanuseni rabad tööd teha, nii et maa must.

    Samas on sul mingi huvitav joon, mis all horisontaalselt vasakult paremale läheb ja lausa elujoonde jõuab. raamat väidab, et keegi kasutab sind ära :P

    VastaKustuta
  3. Mhm, ma tean, mind tõesti kasutatakse ära.
    Ju sellepärast peangi viimase otsani tööd rabama.
    Nende kahe asja teadmiseks poleks mul käejooni vaja vaadata, käsi võiks vabalt kasvõi otsast ära olla :)
    Elus on asju....

    VastaKustuta
  4. Viimase lause esimene sõna pole õige. Õige kuiviku käsi on pragunenud nagu pori põua ajal, Sinu oma on sile ja läigib. Niiet ära kujuta endale ette, pole Sa kuivik midagi.

    VastaKustuta
  5. On ikka vaks vahet küll ennustamisel, millise käe pealt lugeda - ühe pealt ennustatakse tulevikku, kahjuks ma ei mäleta, aga tundub, et siiski oli see vasaku oma.

    VastaKustuta
  6. Udo, välimus petab. Või, noh: inimesed otsustavad teiste üle tihti välimuse põhjal, sest mida muud nad alguses näevad üldse?

    A.I.V.O: ma ka arvasin, et vasak käsi räägib rohkem, aga netist olen nüüd lugenud, et vasak on minevik ja parem tulevik, kurakäelistel teistpidi, sest domineeriv käsi annab tuleviku kohta teavet.
    Kui juba ebausku sukelduda, siis ikka reeglite järgi 😁

    VastaKustuta