Lehed

teisipäev, 9. jaanuar 2018

Kuidas saada superkangelaseks



Unetus teeb inimestele ainult head.
Unetuse esimesel tasemel jõllitab magamata inimene hommikul enne kodust lahkumist laual vedelevat võtmekimpu ja proovib leida vastust küsimusele "Kus mu võtmed on?"
Unetuse teisel tasemel lisandub eri paarist sokkidesse ja pahupidi t-särki rõivastumine ning üllatunud pilkudele reageerimine ainuvõimaliku järeldusega: "Ma näen täna vist väga hea välja!"
Magamatuse tase kolm: vähemalt kolm korda auto juurest majaukseni ja tagasi jalutamine, et kontrollida, kas uks on lukus. Neljandal korral peab majja tagasi minema, kuna auto võti on ikka veel keset köögilauda, sealsamas, kus enne oli ka maja võtmete kimp.
Neljas tase jõuab kätte siis, kui kodunt lahkudes rõivastutakse täiuslikuks superkangelaseks ja tõmmatakse trullarid teksaste peale nagu kõik superheerosed teevad.
Unehäirete viies tase: sa enam mitte ei jõllita tömbi pilguga võtmekimpu, vaid tõstad need pelgalt pilgu jõuga enda taskusse ja töölejõudmiseks ei ole enam vaja autot - lihtsalt sirutad ühe rusikas käe üles ning katapulteerud kuhu iganes soovid. Muide, milleks superkangelasele üldse töölkäimine vajalik peaks olema?

Ma oleks kindlasti juba viiendal tasemel, kui ma ei kõhkleks neljanda leveli läbimise alustamisega.
Peaks äkki?


13 kommentaari:

  1. Oijahh, aitäh hea kõhutäie naeru eest :D Ma saadaks omalt poolt und, kui mul seda endalgi piisavalt oleks. Aga praegu on saata ainult õudusunenägusid. Nende saatmine poleks minust eriti viisakas.

    VastaKustuta
  2. Pane automaatpiloot peale... kuni esimese tõrkeni läheb siis kõik plaanipäraselt ;)

    VastaKustuta
  3. No ma olengi juba automaatpiloodi katki rahmeldanud. Sellest need mõttetühjad tardumishetked ja mälust info haihtuminegi - pikemat aega on meelest läinud netipanga parool ja kodus kaovad ''korraks käest pandud'' esemed. Paroolidest on kahju, ma pean võtma vaba päeva, et teha kas smart id vms ja kuna tahvli taha id kaardi lugeja ei sünni, pean ühte kolmest lähilinnast minema tööajast. Linnad on vastavalt 41, 42 või 43 kilomedtrit sõitu.
    Nõmeeeee!

    VastaKustuta
  4. Kilomedrit on tuhat medrit ja see omakorda sada sendimedrit, kes juhuslikult varem ei teadnud, eksole...😁

    VastaKustuta
  5. Küll asjad lahenevad... kas siis sendimedrite v kilomedrite pärast, vahet pole :) 41 või 43, üks pole halvem kui teine.
    Ehk annab aeg aega enda jaoks maha võtta?

    VastaKustuta
  6. Ja miks mitte mobiili ID teha? Sobib tahvliga.

    VastaKustuta
  7. Jep, see võimalus on ka olemas, aga ikka linna, linna peab minema.
    No küll ma lähen ka, kui superkangelasele omane väga hea, aga samal ajal ka väga lühike mälu alt ei vea. Näitaks lähen linna,ostan sealt endale...mmm... kümme toosi tikke, lambipirni ja kilo soola ning ise muudkui mõtlen "Miks mulle tundub,et ma olen midagi ära unustanud?"

    VastaKustuta
  8. Ehhh sind küll!
    Aga lohutuseks: käisin eile poes ja unustasin tikud ostmata. Pean nüüd kokkuhoidlikult ahju kütma.
    Ja veel. Mälu pidi saama treenida. Algul seisa 2 minutit ühel jala ja siis 2 minutit teisel jalal. Ma mingi aeg proovisin, nüüd olen unustanud, ju siis veel ei mõjunud piisavalt.

    VastaKustuta
  9. Aga jah, unetuse vastu soovitusi pole :(

    VastaKustuta
  10. Igale rahvale oma superheeros.Mõnele koguni mitu.Kalevipoeg ongi juba ammu väsinud.Ja mõnda aega jalutu.
    Neljanda etapi võib ehk isegi vahele jätta.Kõik superkangelased suudavad ka aega valitseda nii et selle sammu juurde saab vajadusel alati tagasi tulla...
    Nali naljaks,aga kui mõtlema hakkasin,siis naiskangelane sobiks Eestile üsna hästi.& oleks kindlasti ka ilusam vaadata.Nii aktsioonis,kui poosis...Ainult nime,sellist lihtsat & löövat,oleks vaja.😀
    Hmmm.Aga töölkäimine-see on kattevari,osa legendist.......

    VastaKustuta
  11. Pole minu leiutatud sõna, ühe kommenteerija pakutud väljend hoopis: naissuperkangelane
    eestis: SuperMann.
    Tuhiseb teine undrukute laperdades, kulpi hoidev käsi pikalt ette sirutatud, teises käes pressraud või kaalikakõblas ja suukasäärde end kinni purenud kuus lapsepabulat pruudiloorina tuules lehvimas toa, töö ja põllu vahet.
    Sellist juba ükski lahja ämblikmees, batman või muu supervennike üle ei trumpa.

    VastaKustuta
  12. see Mann vajaks rahvaluulesse raiumist.
    Sukasäärde end kinni purenud kuus lapsepabulat... parem kui Kristiina Ehin.

    VastaKustuta
  13. Ma oleks hea meelega Ehin, aga ei ulatu enam kui need lapsepabulad - ainult hambaidpidi sukasäärde.

    VastaKustuta