Lehed

teisipäev, 11. juuni 2019

Palve kõigile



Mõelge nii, et äkki on just teie, meie, nende euro viimane, mida veel vaja läheks?

Anname Annabelile lootust

Alles see oli, kui neelasin kolme kuuga alla tabletid, mis kokku maksid enam, kui ma oma kolme aasta palga eest osta oleks jaksanud.
Kunagi kusagil keegi maksis sama rohu eest mitu korda rohkem, sest tegu oli uudse asjaga, ravimiamet ei olnud veel kindel, kas on mõtet...äkki ei aita.
Nüüd on Annabeli ainus lootus ravimil, mis on liiga uus, et olla haigekassale hinna poolest jaksu mööda.
Ka üks euro on abiks.
Meri koosneb tilkadest.




9 kommentaari:

  1. Miljon on koos, me oleme nii lühikese ajaga nii palju ära teinud. Ma olen kindel, et tuleb ka see puuduv osa, eriti nüüd, kus see meedias esiplaanil on.

    VastaKustuta
  2. Olen täna õel ja loodan, et kui esimese miljoni kogusid lihtinimesed, siis teise ehk panevad kokku selle maailma vägevad, presidendiga eesotsas.

    VastaKustuta
  3. Saan sellest õelusest aru, aga siiski: kui selle maailma vägevad näiteks kuulutaksid valjuhäälselt "Mina ka annetasin!", heidetaks neile ette edevust ning odava kuulsuse jahtimist ja kui nad annetaksid vaikides, oleks paljud veendunud, et pole kuulutamist, pole ka annetust.

    Ükskõik, mida selle maailma vägevad ka teeks, presidendiga eesotsas, oleks see kellegi meelest vale.

    VastaKustuta
  4. jah, püüan mitte õelutseda, aga juba mitmeid aegu ei saa poliitikuid ega poliitikat tõsiselt võtta. Olin kunagi tulihingeline sotside pooldaja, aga nende põhimõtted ei sobinud enam minuga. Nüüd valisin IRL-i ja mis ma sain? Aga see pole see teema. Lihtsalt kuidagi tuli - suust ja südamest.
    Loodan, et inimesed on ikka ilusad ja head ja minu künism saab hajutatud.

    VastaKustuta
  5. Selle armsa lapse pilti nähes ei kahelnud hetkegi. Tegin annetuse kohe kui esimest korda abipalvet nägin.Ma ei kujuta üldse ette, mis toimub vanemate hinges ja südames. Sellist summat on võimatu ilma abita kokku saada.Iga kord kui hoian oma väikest 3 nädalast lapselast süles mõtlen sellele teisele väikesele tüdrukule. Olen tänulik, et minu lapselapsed on tervena sündinud.
    Usun, et headus on veel maailmas olemas ja see väike tüdruk saab terveks.

    VastaKustuta
  6. Vägevatest rääkides - keegi olevat teinud 22 000 eurose annetuse. Tähendab, annetajate hulgas on neid, kellel on selline rahasumma lambist käes. Võiks vähemalt Eesti mastaabis vist küll pigem vägevaks kui lihtinimeseks kvalifitseeruda.

    VastaKustuta
  7. notsule- väga hea teada. Miks? Usk tuleb tagasi.

    VastaKustuta
  8. Üks tore inimene tuletas eile meelde, et meie jaoks on see raha, väiksekese jaoks kogu elu. Loomulikult toetasin pisikest.

    VastaKustuta