by W
Bratwurst mit Kartoffeln kõlaks ju paremini.
- Hommikul eimidagi, tass kohvi
- Lõunal eimidagi
- Õhtul keedukartul, ahjuvorstid ja salat
Ajakulu ca 40 min.
- Grillkabanossid Nõo 375g 2.15 (Maxima, allahindlus)
- MM maitselt mahedad toorvorstid 400g 2.04 (Maxima, allahindlus)
- Vene juust 0.8 (500g pakk Selveris 4.99)
- Kartul 0.3 (Selveris 0.39kg)
- Kodujuust 1.32 (Selver, Kodujuust klassikaline 5%, ALMA, 200 g)
- Tomat 0.2 (COOP 1.19 kg)
- Kurk 0.4 (Luunja kurk 3.XX COOP-i kampaanias)
- Till 0.5 (tuutu, Maxima 0.89 tuutu)
- Sool, must pipar 0.03
Kokku ca 7.75 ja ma söön seda ka homme (soojendamiseks pannile lammutatuna, ülbel juhul muna lisaks).
Vorst ja kartul |
Hiljem 1 rohekas banaan, küüslauguleivad* ja jäätis (Vanilli-koorejäätis šokolaaditükkidega vahvlitopsis 65g, ONU ESKIMO 0.79 ... Selveri püsisoodus). Kokku 2 väärtuses.
* Mul on vana elektripliit/ahi ... jälle oli sügavkülma ruumi vaja, kõik leivajäänused pidid lihale ruumi tegema ja ma viitsisin tükeldatud leivale päris küüslaugu pressida, veidi soola ja suts õli lisaks, korralikult läbi segada (leib võibki poolkülmunud olla).
Searasv on oluline. A see on külm ja tahke, seega käiku siis kui leivagemüüse on ahjus soojenenud, korraks kaussi tagasi, segan rasvaga läbi, ahjupannile tagasi ja kohe foolium ka peale, et niiskust säiliks. Vahepeal (e iga paari min järel) kisun +150C ahjust välja ja raputan nagu vaenlast. Fooliumit eemaldamata. Ning suht vähe küpsemist tahab, et kõva ei jääks.
Päev kokku ca 6.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar