Lehed

pühapäev, 9. juuli 2017

Naljakad tüübid


Ajasin eile juttu inimesega, kes jääb minu jaoks vähemalt mõneks ajaks inimliku heitliku meele ja otsustusvõimetuse etalonnäiteks.

"Ma ei saa juba aastaid enam vikerkaart vaadata kui looduse imet, sest "nemad" (ta kasutas LOOMULIKULT palju reljeefsemat väljendit) on vikerkaare ära lörtsinud!"

"Ma ei saa aru, miks käib selline haige lärm aastatuhandete vanuse sanskriti päikesesümboli ümber, unustage ometi need mõned juhuslikud pisijamad ära!"

Kummaline....

Täna on, muide, suvi.
Pühapäeval!
Suvi!
Ärge magage maha!

4 kommentaari:

  1. Meie maanurgas oli eile veel suvem suvi. Kusjuures ei vikerkaart ega mingit sümbolit päikese ümber! Lihtsalt suvi!:)

    VastaKustuta
  2. Meil oli eile põgus vihmalaadne vahejuhtum.
    Süüdlast alles selgitatakse, karistus tuleb karm.

    VastaKustuta
  3. Feministlikus fb-grupis kirjutas nördinud kodanik, et tema ei suutnud kuulata ainsatki laulupeolaulu, kuna oli lugenud plakatilt tervitust "Tere, pillimees!"

    (Ma ei hakanud vastu kirjutama, et arvatavasti puudus tal lihtsalt laulupeo vastu igasugune huvi. Vaevalt, et temast oleks innukas peoline tulnud ka siis, kui kõiki pillinaisi nimepidi oleks tervitatud. Mine tea, arvatakse veel grupist välja.)

    Fanaatikute elu ongi väga raske.

    Meil siin oli täna päikeselaadne vahejuhtum, süüdlane samuti selgitamisel.

    VastaKustuta
  4. Päikeselaadse vahejuhtumi puhul ei pea otsima süüdlast, vaid kangelast, eriti praegusel suvel.
    Fanaatikute elu keerulisus on natuke nagu sadistlik muinasjutt, kus vanapagan sulatinast silmaproteesid sai ja appi karjudes teatas, et "ise tegi, ise tegi!". Mainimata ei saa jätta, et tegemist on ühe vastikuma muinasjutuga, mida tean, kuigi see märkus ei haaku praegu pisimalgi määral teemaga.

    VastaKustuta