Lehed

pühapäev, 5. märts 2017

***äka***

Igaäevane sundsalmitamine on äravahetamiseni sarnane priske inimese enesepiitsutamisele, mida ta enese sportlikku vormi ajamise nimel teeb.
Tulemuseks võib olla esmaklassiline bikiinikeha või siis enesehaletsuspisaraisse lämbumine külmiku ääres kell kolm öösel, kõht kurguauguni täis keedupekki ja hapukoort.

Käisin just vaatamas...hapukoort on, aga keedupekiga on ikaldus.
Boomer...

7 kommentaari:

  1. See, et - mõte ei pruugigi selguda praegu.
    Ehk teisiti öeldes - vaata neid tekste aasta pärast ja imesta, et oi, mõned on jumala head! Neid poleks üldse olemas, kui seda luuleväljakutset poleks teinud!

    (et mulle senised KÕIK meeldivad, mõne detaili juures nibin-nabin toimetaks, on vaja öelda? Pole?)

    VastaKustuta
  2. Keedupekk ja hapukoor on hea variant. Ja ikka vähemalt 20%-ne hapukoor! Veel parem 30%. Hullem variant oleks näiteks ülimagus kreemirull (sünteetilise kreemiga). Või lihtsalt supilusikaga suhkrukotist paar lõuatäit, ja kondenspiima sinna otsa. Rasv on hea, õige seapeki ja koore pealt tulevad head tummised luuletused. Suhkru pealt aga midagi lääget ja maailma algusest peale äraleierdatut. Hääletan peki poolt! Amps sibulat ka juurde!

    VastaKustuta
  3. Äkki saaks tihastelt laenata? Sinep on ka väga tähtis. seda ei saa ka unustada. See käib asja juurde.

    VastaKustuta
  4. Täitsa nõus - mõte selgub hiljem. Osa mõttest on juba praegu päris lihtsalt sõnastatav, nimelt liikumine kui selline. Mõte kusagil taustal tiksub kogu aeg, sõrmed loevad aeg-ajalt silpe, rutiinist välja ronimine ja kõik muu selline . Murca eeskuju, mille otsa puhtjuhuslikult komistasin hoiab elus. Kas otseses või kaudses mõttes on veel udune.
    Natuke koomiline on see, et luuletamist pole ma päris tõsiselt kunagi võtnud, see on ehtne mäng. Midagi Lego ja noolemängu vahepealset (noolemäng legomehikeste pihta?)
    Ja see ON lõbus. Kriitika oleks ja tore, kole ju mängida, kui reeglitest pole uduaimugi.

    20% hapukoor on nõrkadele, no kes seda siis tea. Muide, kunagi veel lehmapidaja olles tegin ise hapukoort, mida pidi kausist noaga lõikama. Machohapukoor, eksole. Kuidas seda salatisse segada ....see jäigi selgusetuks.
    Tänapäeva tihastelt peki laenamise katse liigitub enesetapuürituste alla. Nad lendavad ringi soome puss tiiva all ja mu meelest miilab tihastel grillsüsi võsas kogu aeg. Akselerandid. Söövad taid ja kasse ka.

    Tõsist nägu teha proovides: ma armastan proosat, see on kirg, paraku olen endiselt kivi taga kinni. Äkki on nüüd sest kuupikkusest väljakutsest abi, hulemaks ikka ei lähe...?

    VastaKustuta
  5. Hullemaks ei tohiks minna, küll aga hakkavat teine ajupoolkera tööle, mis muidu on unelaadses olekus. Nõnda mulle väideti kunagi, kui ise luuletama kippusin...

    VastaKustuta
  6. Mis pagana ''teine ajupool''? Hea, kui seal ladvas üldse mingid rattad liiguvad, roosteuss peab pidu. :D

    VastaKustuta
  7. :D
    Räägitakse, et paremakäelistel töötavat vasak ajupoolkera, vasakukäelistel on aga enamuses ajast töös parem ajupool.
    Statistika väitel on vasakukäeliste hulgas rohkem loomeinimesi kui paremakäeliste hulgas.
    Väidetakse ka millegipärast, et luuletamine on seotud parempoolse ajupoolega...

    VastaKustuta