Lehed

teisipäev, 3. jaanuar 2017

Sajast nulli ja kohinal miinustesse

Olgem täpsed - mitte päris sajast.  Viiekümnest võib küll olla. Mitte päris miinustesse...olgu, miinus kaheni ehk ikkagi.
Mulle tuleb harva pakke, ei telli ma ju kusagilt midagi ega pole kombeks ka tuttavatega pakitada (pakelda?), aga oi imestust - pakiteade ajalehtede vahel!
Kas teie oskate oodata ''halba pakki''?
Mina ei osanud.
Ma olin nii rõõmsalt ärevil, kui postkontoris lipiku üle laua ulatasin ja sekund hiljem oleksin paki peaaegu maha pillanud.
Toda käekirja ma tundsin....
Mul on juba tosin aastat üks vihkaja, ta võtab oma kutsumust äärmiselt tõsiselt ja ma olen enam kui kümme aastat oma tegemisi planeerides pidanud arvestama selle haige inimesega kui ühe võimaliku muutujaga ilma, tervise, tahtmiste ja muu sellise kõrval. Süüdistada teda on mõttetu, tegemist on tõesti haigusega. Nüüd on ta tõbi leidnud uue vahendi: pakiga saadetud rõve rämps pluss lisatud nilbe kiri.
Ma olin oma ennatliku elevuse pärast iseenda peale lausa vihane..
Edaspidi juba tean...
Positiivne pool on asjal ka: ma tean, et ta on vähemalt praegu minust füüsiliselt eemal. Täitsa julge on pimedas õue minna, hurraa!

6 kommentaari:

  1. Onon. Ja pole ka. See on haigus. Seda ravitakse, aga teinekord tuleb tagasi.
    Pigem on tast hale.
    Mis ei välista muidugi vihastamise selliste....nõmeduste peale.

    VastaKustuta
  2. Seega parandamatu. Sellistega pole mõtet miskit teha. Kuna tema parandamine on kellegi teise kätes, siis saab teda võtta kui loodusõnnetust. Teooarias muiugi hea, kuid praktika nõuab harjutamist.

    Palju Head!

    VastaKustuta
  3. Ma olen viimastel kuudel nii mitu ilusat postipakki saanud (ise tellitud), et lausa kurb oli lugeda.
    ...
    Saadan sulle mõttes hea peotäie peente glasuuritikanditega piparkoogikäpikuid. Kui mingi vihje annad, kuhu päriselt saata (Muff, nõudmiseni?), siis saadan päriselt ka.

    VastaKustuta
  4. Aitäh heade soovide eest.
    Samuti aitäh ilusa maiusepakkumise eest.
    Küll kõik sujub, peaasi, et tõbi tõbisel endale liiga ei lase teha.

    VastaKustuta